Rumored Buzz on thuiszorgorganisatie

Wiki Article

We stellen het op prijs dat je ons tijdig (2 werkdagen vooraf) op de hoogte brengt van jouw afwezigheid. Je kan de hulp uiterlijk de laatste werkdag voorafgaand aan de zorg, voor 15u annuleren.

Ouderen met een beperking die niet (meer) alles zelf kunnen doen, kunnen rekenen op ondersteuning. Zo kunnen ze toch zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Via de Wmo (officieel Wmo 2015) is het bijvoorbeeld mogelijk om een aanvraag voor huishoudelijke hulp te doen.

Wanneer u bij ons komt wonen, leren we u graag eerst kennen. We gaan satisfied u en uw mantelzorgers in gesprek above uw persoonlijke wensen en uw leefritme. We willen weten waarvan u geniet in het leven en welke pastime's u heeft. Hoe u zelf zoveel mogelijk de regisseur kunt blijven van uw leven.

Een wijkverpleegkundige bepaalt wat er nodig is en wie de zorg uitvoert. Dit kan bijvoorbeeld de wijkverpleegkundige zelf zijn, maar ook een verzorgende.

Fulfilled uw vragen en klachten more than voorzieningen voor ouderenzorg kunt u terecht bij de Woonzorglijn(opent in nieuw venster). Dit meldpunt geeft informatie en advies en behandelt klachten.

De Rijksoverheid, de gemeenten, de zorgverzekeraars en zorgkantoren zijn samen verantwoordelijk voor de langdurige zorg aan huis.

Heeft u een chronische ziekte? Dan is het belangrijk om uw aandoening regelmatig te controleren. Onze zorgverleners bij Gezondheidscentrum Den Haag Zuid ondersteunen u daarom fulfilled speciaal ontwikkelde zorgprogramma’s. U kunt bij onze zorgverleners terecht voor: 

Bij dit programma krijgt u digitale ondersteuning by using de MiGuide application, uw mobiele leefstijlcoach. Na een verwijzing van uw huisarts, kunt u zich aanmelden voor dit traject. 

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden voor (specialistische) zorg bij u thuis. Klik op het onderwerp voor meer informatie.

Wanneer er een indicatie voor dementiezorg wordt verstrekt, kan er vanuit de Wlz een toegewezen spending budget beschikbaar komen. Dit funds kan naar behoeften worden ingezet en zorgt voor flexibiliteit.

Wanneer u ouder wordt is het niet altijd eenvoudig om zelfstandig te blijven wonen. Hoe kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen? En wat als dit niet meer lukt?

U kunt hulpmiddelen installeren (zoals handgrepen in het toilet here of een traplift) of verbouwingen doen om de woning toegankelijker te maken. Misschien hebt u wel recht op de Vlaamse aanpassingspremie.

Een occupation als huishoudhulp is niet te onderschatten. Naast de kans op fysieke overbelasting is ook een ongelukje soms snel gebeurd. Daarom willen we onze huishoudhulpen een extra duwtje in de rug geven om veilig te kunnen werken. En jij kan ons daarbij helpen!

Lees meer Personenalarmering Achieved personenalarmering van Livio kunt u altijd snel en eenvoudig hulp inschakelen. Lees meer Dementiezorg thuis U kunt bij onze casemanager terecht voor vragen en professionele ondersteuning rondom dementie.

Report this wiki page